Dr. Marc Noppen,  CEO van het UZ Brussel, schoof mee aan tafel bij Het Corona Debat 2.0
Volledig scherm
Dr. Marc Noppen, CEO van het UZ Brussel, schoof mee aan tafel bij Het Corona Debat 2.0 © BELGA

Marc Noppen (UZ Brussel): "Dokters doen amputaties die ze in 20 jaar niet gezien hebben”

De tweede coronagolf zorgt ook nu opnieuw dat andere medische ingrepen niet kunnen doorgaan en uitgesteld worden. “De opeenstapeling van uitgestelde zorg zal later opgevangen moeten worden, maar heeft nu ook al zijn effecten”, zei Marc Noppen, CEO van het UZ Brussel, tijdens het coronadebat 2.0,  waarin enkele hoofdrolspelers uit de corona-aanpak een stand van zaken gaven op de impact op de gezondheidszorg en de samenleving. 

81 reacties

  • geert Verschelde

    3 jaar geleden
    Marc Noppen, CEO van het UZ Brussel, moet niet preken van de impact van de avondklok tot 24.00u want hij zit in Brussel.
  • lars erikson

    3 jaar geleden
    Omgekeerde Lockdown aub, zolang men niet de zwakkeren beschermt, is dit een grote hypocrisie show, met een agenda voor méér corporatisme.
  • Annie Vancauteren

    3 jaar geleden
    Wij hebben niet alleen onze vrijheid verloren. Maar ook onze gezondheidszorg, ons onderwijs , onze relaties, ons gezond verstand. De Corona spant de kroon op onze leefwereld.
  • robert van nuffel

    3 jaar geleden
    overbevolking word nu opgelost de natuur wind altijd wij hebben het zelf verpruts
  • Johan Vervaeck

    3 jaar geleden
    In Nederland doen ze de grenzen dicht voor de Britten tegen uitbreiding van het gemuteerde virus. Wat doen ze hier? Niks en binnen een paar weken de lockdown voor de gewone burger vele malen verstrengen.