BELGA
Volledig scherm
© BELGA
KRC Genk GNK
2
EINDE
0
KV Kortrijk KVK
  • 1' Goal Gerardo Arteaga
  • 78' Goal Theo Bongonda

De vroegste goal van het seizoen en een knappe vrije trap: meer heeft Genk niet nodig voor zege tegen Kortrijk

Jupiler Pro LeagueArteaga tekende voor de snelste goal van het seizoen, Bongonda deed de rest. Racing Genk boekte een logische zege tegen KV Kortrijk en blijft zo de grootste uitdager van Club Brugge.

1 reactie

  • Romain Nolf

    3 jaar geleden
    Kortrijk stond nog te slapen ! Die eerste goal mag er nooit komen !
  1. Marc Degryse: “Het enige voorbehoud dat ik heb bij Union: zal de vestiaire even koel blijven bij start van play-offs?”
    PREMIUM
    9

    Marc Degryse: “Het enige voorbehoud dat ik heb bij Union: zal de vestiaire even koel blijven bij start van play-offs?”

    “En de winnaar is… Union. Nóg maar eens”. Zo kon ook onze huisanalist Marc Degryse alleen maar vaststellen nadat Union op de valreep won van Sint-Truiden, waarna Anderlecht op een draw bleef steken aan Den Dreef en nadat AA Gent vrijdag in eigen huis al de boot inging tegen KV Mechelen. Gaat dit blijven duren, vraagt Degryse zich af. “Het hoofd zal beginnen meespelen, eenmaal we het einde van de competitie naderen. Blessin, die zal niet gek doen, die vertrouw ik, maar ik weet niet of de hele vestiaire even koel zal blijven.”
  2. Zo vind je een betrouwbare plaatser voor zonnepanelen: “Aannemers ouder dan tien jaar zijn zeldzaam”
    Livios

    Zo vind je een betrouwba­re plaatser voor zonnepane­len: “Aannemers ouder dan tien jaar zijn zeldzaam”

    Zonnepanelen maken je deels onafhankelijk van de volatiele energieprijzen, zijn goed voor het milieu én je verdient ze op termijn terug. Heb je er nog geen op je dak liggen, maar wil je wel graag op de groene kar springen? Of wil je je bestaande exemplaren vervangen? Bouwsite Livios vroeg aan zonnepanelenexpert David Houthoofd van Energy Protect waarop je moet letten bij het vergelijken van offertes.