Photo News
Volledig scherm
© Photo News

OVERZICHT. Elke dag overlijden gemiddeld 95 mensen aan coronavirus, aantal besmettingen en hospitalisaties stijgt verder

Tussen 9 en 16 december werden er gemiddeld 2.535,3 nieuwe coronabesmettingen per dag geregistreerd. Dat is een stijging met 15 procent tegenover dezelfde periode een week eerder. Ook het aantal overlijdens door Covid-19 is in stijgende lijn: tussen 9 en 16 december stierven er gemiddeld 94,7 mensen aan de gevolgen van het coronavirus.

14 reacties

  • Marianne Van den Lemmer

    3 jaar geleden
    In Nederland 5 keer meer besmettingen dan in België, en maar 20% van de doden van België. Wie liegt er hier? Zijn de Nederlanders supermensen?
  • Willy van craen

    3 jaar geleden
    Aantal doden is ongeveer zoveel als de inwoners van mijn gemeente Duffel1. Dat heb je nog altijd personen die hun gat vegen aan de beschermingen die ze vragen.
  • Cris Verwilligen

    3 jaar geleden
    Aan degenen die grenzen willen sluiten en lockdowns willen 1. hebben we al gedaan in Europa, en met welk resultaat? niets, want het blijft aanwezig 2. denk je nu echt dat het virus een landkaart of navigatiesysteem heeft? 3. wat jullie voorstellen is het einde van de economie en bij uitbreiding België 4. dit speelt in het virus hun kaart. virus gedijt binnen (cf virologen) en dan blijf IN uw kot? 5. en wat met familie in buitenland? Wie het virus heeft interesseert me niet, ziek is thuis. OK
  • Karim Fezoua

    3 jaar geleden
    Geen nood, na de feestdagen zullen de cijfers wel weer dalen. De derde golf komt dan op zijn volle toeren te draaien tegen de krokus.
  • Nadine Huldemont

    3 jaar geleden
    Als het daalt, dan is de regering goed bezig, als het stijgt dan is de bevolking slecht bezig. En dit in alle landen. Voor wie houdt men ons eigenlijk?