Sven Nys maakt stevige schuiver tijdens verkenning in Namen, maar imponeert meteen erna wel op zelfde verraderlijke strook

VeldrijdenIn Namen volgt deze namiddag het eerste duel van het najaar tussen Mathieu van der Poel en Wout van Aert in het veld. Sven Nys, manager van Telenet-Baloise Lions, trok gisteren al op verkenning en de ‘Kannibaal van Baal’ merkte dat de veldrijders straks een verraderlijk parcours op hun bord krijgen.

10 reacties

  • freddy vandersmissen

    3 jaar geleden
    Hierzie , de Sven werkt aan zijne come-back. Goed zo !
  • Rudy Chalmet

    3 jaar geleden
    Man toch , wat een atleet !! Ik durf te wedden als Sven moest meedoen in de veldcross , hij nog steeds kan winnen en podium kan rijden .... Blijft in mijn ogen de beste veldcrosser ooit ....
  • Bram Gilles

    3 jaar geleden
    @Herman Hermans: je hebt gelijk: stoute Sven, dat hij zich altijd zo verzorgd heeft, doordacht getraind, dat hij geleefd heeft voor zijn sport én dat hij een lichaam heeft dat die topsport zo goed doorstaan heeft. Het is een schande dat hij zo’n groot kampioen is geworden, want Sven heeft gewoon geluk gehad. Zever in bakskes heste Herman, kampioen wordt je niet met geluk.
  • Herman Degeest

    3 jaar geleden
    groot renner.
  • jan sergooris

    3 jaar geleden
    Juist door zijn behendigheid en hardheid dat hij nooit blessures heeft gehad.Geluk moet je altijd hebben ,maar je kunt het ook zelf voorkomen.(wat Nijs dan deed ook).