© rr

Vader en oom van baby Grace blijven toch in de cel

Tony en Jordy W., de twee broers die ervan verdacht worden afgelopen vrijdag baby Grace te hebben ontvoerd in het Henegouwse Estinnes-au-Mont, blijven dan toch in de gevangenis. Het parket van Charleroi heeft donderdag beroep aangetekend tegen de beslissing van de raadkamer om het tweetal vrij te laten wegens een gebrek aan bewijzen. De twee broers, de vader en de oom van het kindje, blijven zeker nog opgesloten tot hun volgende verschijning van de kamer van inbeschuldigingstelling.

De raadkamer van Charleroi beval donderdagmiddag de onmiddellijke vrijlating van Tony en Jordy W. De kamer volgde daarmee de redenering van de advocaten van het tweetal, die de vrijlating eisten wegens een gebrek aan bewijzen.

Afgelopen vrijdag werd een vrouw op een camping in Estinnes-au-Mont aangevallen door twee mannen met een machete. Daarop ontvoerden de daders het vijf maanden oude kindje van de vrouw. Volgens de vrouw zijn de daders haar ex-man Jordy W. en zijn broer. De twee verdachten werden tijdens het weekend opgepakt en zijn aangehouden voor poging tot doodslag en ontvoering van een minderjarige.

Het kind werd maandagavond teruggevonden in Wijnegemen werd veilig en wel teruggebracht naar de moeder. Op dit moment zoekt de politie nog naar de handlangers die het kind hebben achtergelaten.

Lees ook: Nog niet duidelijk wie baby Grace achterliet, link met woonwagenpark in Deurne

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER