© pn

“Amal Clooney zwanger van een tweeling”

Als we de internationale roddelpers mogen geloven, dan zijn advocate Amal Alamuddin (38) en acteur George Clooney (55) in blijde verwachting van een tweeling. Het Amerikaanse entertainmentblad In Touch Weekly pakte als eerste uit met het bericht.

vwh

Het gonst van de geruchten dat de Brits-Libanese Amal Clooney, die in 2014 trouwde met Oscarwinnaar George Clooney, zwanger is. De brunette was samen met haar echtgenoot te gast op een Credit Suisse Women Of Impact-diner in Zwitserland en sommigen menen op de foto’s van het evenement (hieronder) een beginnend babybuikje te zien.

Dat kiekje ging een eigen leven leiden en nu schijnt een bron meer te weten. “Amal verwacht dankzij IVF een tweeling: een jongen en een meisje. Toen de twee het ontdekten dat ze niet één maar twee baby’s krijgen, waren ze blij verrast. Ze zijn ook een beetje bang; maar het voelt vooral alsof ze de familiale jackpot hebben gewonnen”, zegt de insider aan In Touch. Hij voegt eraan toe dat George aanvankelijk geen vaderwens had, maar dat die nu wel aanwezig is. “Hij kan niet wachten”, klinkt het.Amal en George eerder deze maand in Londen. Ook dit kiekje van de advocate in bloemenjurk wakkert de geruchten aan.

Of de geruchten ook echt kloppen is niet duidelijk. Uit het kamp van de acteurs komt geen bevestiging. Geruchten van dit allooi zijn ook niet nieuw voor het koppel. Vorig jaar in januari stak hetzelfde ‘nieuws’ de kop op. De ‘Gravity’-ster maakte toen duidelijk dat zijn vrouw echt niet zwanger was. Ook in november 2015 en augustus 2016 deed het gerucht de ronde, maar ook dan bleek het vals alarm.

© Photo News

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER