De Obama's.
Volledig scherm
De Obama's. © Twitter @BarackObama

“Hij zat vast, dus haalden we hem in huis”: Barack Obama leert schoonzoon kennen door lockdown

CelebritiesHet is al een grote gezelligheid geweest bij de Obama’s in huis de afgelopen maanden. Rory Farquharson, het liefje van dochter Malia, zat namelijk bij de familie in quarantaine. En dat vond Barack Obama maar al te gezellig, vertelt hij in The Bill Simmons Podcast.

5 reacties

  • Herbert Verbeeck

    3 jaar geleden
    Wat is er gebeurd met Amerika na Obama? pure horror hoe de mensen daar nu tegen elkaar opstaan. Spijtig dat hij in zijn ambtsperiode aan banden lag door het Congres waar de republikeinen het voor het zeggen hadden en alles neersabelden. Grote meneer.
  • Jan Vangenechten

    3 jaar geleden
    Sympathieke man, maar als president toch heel veel fouten gemaakt.
  • Steve Wildemeersch

    3 jaar geleden
    Maar mr. Verbeke, wel goed genoeg om de aanzet te geven voor de opvolgende president, die nota bene flauw benul heeft waar hij mee bezig is, om de economie terug aan te zwengelen. Iets waar dhr. Trump eigenlijk niet veel in te doen had, behalve de superrijken minder belastingen te laten betalen. Hier zouden velen het ganse land voor stilleggen.. Vakbonden hadden de boel al klein geslaan...
  • joseph verbeke

    3 jaar geleden
    Zij was goed om een groententuin aan te leggen in het witte huis en hij zei "yes we can" maar kon helemaal niets .Die vent kan goed praten .Normaal voor een advocaat...
  • johan fransaert

    3 jaar geleden
    Was hij perfect als president? zeker niet maar hij respecteerde iedereen voor wat ze waren en als mens kon je enkel maar respect hebben voor hoe hij omging met iedereen om zich heen in tegenstelling tot Trump.