EPA
Volledig scherm
© EPA

OVERZICHT. In deze landen is de nieuwe besmettelijkere variant van het coronavirus al opgedoken

Steeds meer landen sluiten hun grenzen voor reizigers uit het Verenigd Koninkrijk, nadat er een nieuwe en besmettelijker variant van het coronavirus werd ontdekt. Maar het lijkt er hoe langer hoe meer op dat het onheil al geschied is en de mutatie zich intussen al buiten het Verenigd Koninkrijk heeft verspreid. Een overzicht van de landen die al melding hebben gemaakt van de nieuwe variant op hun bodem. 

24 reacties

  • Maria De Decker

    3 jaar geleden
    Ik hoop dat we met zijn allen het corona virus kunnen overwinnen .En beste mensen wijs niet naar elkaar en beschuldig elkaar niet zomaar. Nederland beschuldigd Belgie en andersom Het is zo al erg genoeg dat we elkaar niet moeten beschuldigen. Hopelijk geraken we het virus de baas en tot dan is mijn wens aan ieder mens , dat we gezond mogen blijven. Ik wens ieder van ons een gezond en voorspoedig jaar .
  • Roger Rymen

    3 jaar geleden
    En intussen vertrekken duizenden egoïstBelgen als toerist naar allerlei bloedrode landen om dan importeur te worden van dat armaggedon virus.
  • freddie Duster

    3 jaar geleden
    Inplaats van Engeland te isoleren zou men hen dankbaar moeten zijn voor hun eerlijkheid. Ze zijn veel strenger in hun onderzoek en hebben dan ook eerlijk wereldkundig gemaakt dat deze mutatie ontdekt was bij hen. Andere landen hebben ook deze mutatie, maar weten het niet omdat ze niet zo ver als de UK zoeken, of ze zwijgen uit schrik hetzelfde te moeten doorstaan als de UK nu ... Is het niet Van Ranst?
  • Deviant None

    3 jaar geleden
    Alle omringende landen sluit uit voorzorg hun grenzen, maar het grote en machtige België weer niet...
  • Patrick Verbelen

    3 jaar geleden
    Wat zeggen ze hier aan de grens tegen de Briiten, kom morgen eens terug, vandaag zijn we gesloten.