REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

“Oxfordvaccin werkt ook tegen gemuteerd virus” - Recordaantal nieuwe coronabesmettingen in Verenigd Koninkrijk

Het coronavaccin dat is ontwikkeld door Pfizer en BioNTech is naar alle waarschijnlijkheid ook werkzaam tegen de gemuteerde variant van het coronavirus die in Groot-Brittannië is opgedoken. In ons land blijven de covidcijfers intussen verder stijgen: er is nog steeds sprake van 2.529 nieuwe infecties per dag, een toename van 10 procent. Herlees al het nieuws over Covid-19 van dinsdag 22 december in dit liveblog.

33 reacties

  • Stephan Priem

    3 jaar geleden
    Op één zondag moeten 6 miljoen Belgen hun democratische plicht uitvoeren, maar 6 miljoen vaccineren gaat blijkbaar vele maanden duren.
  • Patricia De Clercq

    3 jaar geleden
    Goed van de voorzitter van cercle ,eindelijk iemand die een gepaste straf oplegt aan de spelers die denken dat ze god zijn ze moesten meer mensen die graag gaan feesten in de lockdown op een covid afdeling laten werken als straf
  • bruno draulans

    3 jaar geleden
    Ik kan enkel vast stellen dat de overheid niks leert uit het verleden. 2 maal piek nadat reizigers terug naar huis komen. Op een Afvlakking wordt niet gereageert en pas als de curve terug omhoog gaat. Als men winkels sluit, moet men alles sluiten. Dat is de snelste weg om de gewenste daling te krijgen. Omdat ze dat niet deden, zit de overheid nu met een gigantisch probleem. Men durft niet meer verstrengen. Dit gaat serieus uit de hand lopen.
  • luc caels

    3 jaar geleden
    Aantal besmettingen in VK 36.000 op 1dag,en toch mogen morgen mensen van het VK weer in België binnen. Begrijp dit niet.
  • rik casteleyn

    3 jaar geleden
    Voor mij geen vaccinatie als ik niet naar de kapper mag .