Kanouté was een van de Cercle-spelers die betrapt werd, tot groot ongenoegen van onder meer Ben Weyts (rechts).
Volledig scherm
Kanouté was een van de Cercle-spelers die betrapt werd, tot groot ongenoegen van onder meer Ben Weyts (rechts). © Photo news

Politici bijzonder misnoegd nadat drie Cercle-spelers betrapt werden op verjaardagsfeestje: “Dit moet stoppen”

Cercle BruggeDrie spelers van Cercle Brugge zijn afgelopen weekend betrapt tijdens een verjaardagsfeestje in een apartement met 22 aanwezigen. Het zou gaan om organisator Franck Kanouté (22), Anthony Musaba (20) en Jean Marcelin (20). Cercle reageerde intussen ontstemd en ook vanuit de politiek wordt er scherp uitgehaald naar de zondaars.

96 reacties

  • kamiel De Vleeschouwer

    3 jaar geleden
    Ik ben jeugdcoördinator bij een amateurploeg en leerkracht in het middelbaar onderwijs. Ik ben ook heel misnoegd en ontevreden met het (wan)beleid van Ben Weyts. En dit zowel op zijn departement sport als onderwijs. En Ben, ik ben zeker niet de enige.
  • Stanny Bruyninckx

    3 jaar geleden
    Politici zouden beter voorbeeld nemen aan de werkstraf die cercle Brugge oplegt aan hun spelers. Prachtig initiatief. En dit zal waarschijnlijk veel meer resultaat hebben dan de aanpak van de regering door te rekenen op de goodwill van de burgers en hen aan te raden van niet meer stout te zijn.
  • Eddy Van De Velde

    3 jaar geleden
    Als men wil, kan men het stoppen. Maar zoals gewoonlijk doet men uiteindelijk niets.
  • Marcel Caers

    3 jaar geleden
    Hier is nog eens duidelijk dat ze boven de wet staan en lachen met de modale burger een echte gevangenis straf en een boete opgelegd door het gerecht en door een clubje dat uit het buitenland geleid word en dus kan het geen kwaad
  • Gilbert Van der Perren

    3 jaar geleden
    Als voetballiefhebber voor mij geen voetbal meer.