Delphine Lecompte in 'De Slimste Mens Ter Wereld'
Volledig scherm
Delphine Lecompte in 'De Slimste Mens Ter Wereld' © VIER

Vriend Delphine Lecompte vertelt over hun relatie: “Ze is misschien tenger, maar je moet eens weten hoeveel kracht ze heeft”

ShowbizzWie dichteres Delphine Lecompte (42) aan het werk heeft gezien in ‘De Slimste Mens’ of haar columns heeft gelezen, heeft de naam al wel eens horen vallen: Frank de voormalige vrachtwagenchauffeur, aka Frank Van de Casteele (62). In HUMO vertelt hij voor het eerst over hun liefdevolle, maar bij momenten stormachtige relatie. 

13 reacties

  • Jos Spriet-Dewaele

    3 jaar geleden
    Top vrouw. Mag gerust meer op tv komen. Ze kent veel beter de wereld dan sommigen die nu het hoge woord voeren. Ik kan er uren naar luisteren. Haar boeken lees ik niet want hoor ze liever alles zelf vertellen. Die nuances daar hou ik van
  • Brigitte Coussement

    3 jaar geleden
    Ik zou haar graag regelmatig terugzien, kan ze geen functie krijgen in een nieuw of bestaand tv - programma ? dat zou leuk zijn !
  • Marc Huyghe

    3 jaar geleden
    Volgend jaar in de jury, dat zou leuk worden. Haar openheid en humor zijn best te pruimen.
  • Michel Vandewiele

    3 jaar geleden
    Wat maakt dat uit die verhalen van vroeger, stop daarmee dat is voorbij, dat is het verleden, ze is opnieuw een goede, verstandige, toffe madam. Ik denk dat heel veel mensen ook niet graag zouden hebben ze telkens hun verleden oprakelen.
  • jos jansen

    3 jaar geleden
    Zij is nu al de slimste mens.