VIER
Volledig scherm
© VIER

‘Bake Off Kerstspecial’: Maggie De Block boetseert zichzelf in taart

TVZe was deze zomer nog minister van Volksgezondheid, maar tussen de veiligheidsraden door vond Maggie De Block (58) toch nog even tijd voor de kerstspecial van 'Bake Off'. 

12 reacties

  • Gilles Standaert

    3 jaar geleden
    In de eerste plaats is ze politicus. Dokter? er zijn zoveel 'dokters'.
  • Monique Verschueren

    3 jaar geleden
    Ze zou beter als dokter mee in de ziekenhuizen gaan helpen waar de nood groot is en laat ze maar mee dag en nacht gratis werken , doet ze misschien nog iets nuttig ( misschien he )
  • Eddy Willems

    3 jaar geleden
    Dat mens heeft echt geen greintje schuldgevoel! Als ik dergelijk geknoei met zeer zware gevolgen voor de gezondheid van de burgers op mijn geweten had dan zou ik mijn gezicht niet durven laten zien van schaamte. Ook de programmamakers zijn niet goed bezig met iemand uit te nodigen die dergelijke miskleunen op haar kerfstof heeft. Dit is, en zeker in kersttijden waar vele mensen die dierbaren hebben verloren door de pandemie, echt not done. Ongelooflijk gewoon dat dit kan!
  • KRISTOFF JOOSENS

    3 jaar geleden
    10000 doden door geknoei met mondmaskers en mevrouw staat een beetje te bakken... deze dame zou gerechtelijk vervolgt moeten worden!
  • Luc Verstraelen

    3 jaar geleden
    Kunnen die politiekers weg blijven van het scherm aub.Zonder de dame in het zwart had ik gekeken,maar nu even niet.Als ze zo goed kan bakken als minister spelen zal het er fraai uit zien.