Vrede op Aarde met Sven De Leijer.
Volledig scherm
PREMIUM
Vrede op Aarde met Sven De Leijer. © VRT

VRT stopt tien mensen onder een dak voor ‘Vrede op aarde’: “Dit helpt niet”

Terwijl de bevolking nauwelijks gasten mag uitnodigen, trekt Sven De Leijer met negen gasten naar de Ardennen voor het nieuwe seizoen van ‘Vrede op aarde’. Geeft de VRT met haar warme eindejaars-tv niet het verkeerde signaal? Deze experten zijn in elk geval erg kritisch. 

92 reacties

  • florent gabriëls

    3 jaar geleden
    Iedereen wordt dagelijks op radio TV en pers gewezen wat te doen om besmettingen te vermijden en bovendien volgen de meeste mensen dat ook. Het is dan ook wraakroepend dat de media het niet nodig vindt om het voorbeeld te geven. Let maar op hoe iedereen die met zijn kop op TV komt geschminkt is en modieus zorgvuldig gekapt is. Het zou knap zijn indien ze allemaal eens "gewoon" op het scherm komen en dat ze zoals wij allemaal geen toeging hebben tot kappers en visagisten.
  • lilianne van neylen

    3 jaar geleden
    Tja, het is altijd zo geweest en zal zo blijven. De regels zijn NOOIT voor iedereen dezelfde! Dat is nu net het probleem! De gewone, brave burger zonder naam of faam, hardwerkend en megabelastingbetaler... die burger is de enige die zich WEL aan de regels moet houden! Ik hoor van onze politici geen woord van dank voor die grote groep, noch enig medeleven met de vele truckers in Dover!! Toch een schandalige toestand en compleet respectloos! Van de politiek zal het respect niet komen!
  • marianne verstraete

    3 jaar geleden
    En dan maar jammeren dat er niets leuks te zien is op tv! Hoe moeten ze een programma maken als iedereen op de rem gaat staan .
  • Rudy Van Dam

    3 jaar geleden
    10 mensen samen op een zolderkamer gedurende enkele dagen, 25 voetballers en hun entourage die meermaals per speeldag mekaar overrompelen; massa's volk aan de incheckbalies op de luchthaven van Charleroi; een zee van volk op de Meir en in de Nieuwstraat gedurende de koopzondagen. En de gewone Belg maar braaf in zijn kot blijven zitten. Er wordt duidelijk met 2 maten en 2 gewichten gewerkt. En op die manier zal het moeilijk worden om die gewone Belg nog gedurende maanden te blijven motiveren.
  • Christian Eeckhout

    3 jaar geleden
    Wij gaan er van uit dat iedereen, zonder enige “ UITZONDERING ! “ de regelgeving dient na te leven, of men Bv, sporter of wat ook is, zo niet dient “ jan met de pet “ deze ook niet meer na te leven en kan ieder voor zichzelf uitmaken, welk gevolg hij nog dient te geven aan onderrichtingen!