©  AFP

Kevin Durant leidt Brooklyn bij comeback mee naar winst in NBA, kampioen Los Angeles Lakers start met nederlaag

Kevin Durant maakte bij de start van het NBA-seizoen 2020-21 een knappe comeback bij Brooklyn Nets. De 32-jarige Durant veroverde met Golden State de NBA-titel in 2017 en 2018, maar kwam niet meer in actie sinds juni 2019, toen hij met de Warriors de finale verloor tegen Toronto.

cpm

Met Brooklyn Nets won Durant, die voor 22 punten, 5 rebounds en 3 assists tekende, met 125-99 tegen ex-team Golden State Warriors. Kyrie Irving werd met 32 punten topschutters en maar liefst 8 spelers van de Nets kwamen in de dubbele cijfers. Bij Golden State, dat Kyle Thompson waarschijnlijk nog maanden met een blessure moet missen, was Stephen Curry (20 punten, 10 assists) goed voor een double-double.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Kampioen Los Angeles Lakers start met verlies in derby

Kampioen Los Angeles Lakers startte het nieuwe seizoen meteen met een valse noot. Na de ring-ceremony en tere van de 17de landstitel van vorig seizoen gingen de Lakers immers onderuit in de derby tegen LA Clippers: 116-103. LeBron James was goed voor 22 punten, 5 rebounds, 5 assists en Anthony Davis voor 18 punten en 7 rebounds. Dat was dus niet voldoende. Kawhi Leonard (26 punten), Paul George (17 punten) en de 2m13 grote Kroaat Ivica Zubac (17 punten) stuwden de Clippers naar de winst.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer