rv
Volledig scherm
© rv

Nieuwe video van uit de hand gelopen coronacontrole in Waterloo lijkt versie politie te bevestigen

Op social media circuleert momenteel een nieuwe video van de uit de hand politie-interventie van vrijdagavond in Waterloo. Een gezin beschuldigde de politie van disproportioneel geweld, maar deze video lijkt de versie van de politie te ondersteunen. De moeder van het gezin zou als eerste geslagen hebben.

79 reacties

  • marcel de baerdemaeker

    3 jaar geleden
    Dat de orde moet bewaard blijven is niet meer dan normaal, maar vroeger hebben wij in de rijkswacht geleerd dat geweld niet buiten proporties mag zijn en er enkel gelijke wapens mogen/moeten gebruikt worden. Ik weet dat een matrak als een blank wapen is aanzien en ik denk dan dat dit hier ten onrechte wordt misbruikt Tenslotte ze weten toch wie daar woonachtig is en als ze de zaak laten kalmeren en op een later datum zouden teruggegaan zijn hebben ze misschien enkel geef die dan de boetes
  • Piet Hein

    3 jaar geleden
    Je moet maar handhaven dezer dagen...Puik politiewerk , wie zaait zal oogsten.
  • staf le moine

    3 jaar geleden
    goed werk van de politie!
  • Lisette Nelissen

    3 jaar geleden
    Dat heb ik van bij het begin gedacht. Waterloo is de rijke slaapstad van Brussel. Het zal die gegoede burgers niet gezind hebben dat ze zoals Jan modaal gecontroleerd werden. Hun reactie lijkt eerder een wraak- of intimidatie actie tegenover de politie.
  • Lucien Mertens

    3 jaar geleden
    Misschien zijn excuses aan de betrokken politiemensen hier op hun plaats, met bovenop de intentie van wat meer meer terughoudendheid bij dergelijke beschuldigingen aan hun adres.