Joel Hoylaerts/Photo News
Volledig scherm
© Joel Hoylaerts/Photo News

Molenberghs is optimistisch: “Over enkele dagen zien we mogelijk weer daling van de cijfers”

“We zien de curve afremmen en het lijkt erop dat we over enkele dagen weer een daling zullen zien.” Dat zei biostatisticus Geert Molenberghs aan HLN LIVE. Voor versoepelingen lijkt het nog wachten tot na de winter.

95 reacties

  • GERARD DE PELECIJN

    3 jaar geleden
    We zitten met teveel experten en altijd heeft iemand prijs zoals met de lotto!
  • Gino Sinnesael

    3 jaar geleden
    Zolang dat de regering de grenzen niet sluit, en reizen verbiedt ("sterk afraden" is taal voor in een pamperland), zullen de cijfers niet snel dalen, denk ik. Wie laat er nu zijn voordeur open als het stormt? De grenzen hadden reeds sinds het begin van de coronacrisis bewaakt moeten worden, maar ... helaas!
  • Jo VDB

    3 jaar geleden
    Hoelang zijn de scholen reeds toe?
  • Karim Fezoua

    3 jaar geleden
    Ah ja, dat vermoedde ik ook al... Zo net na de kerst waarschijnlijk? En dan opnieuw een lichte stijging tegen oudejaar en dan zal het weer goed gaan. Dan komt de Krokusvakantie en een vierde Coronagolf... Dan pasen... vijfde Coronagolf... Bijna zomer dan... Scholieren zullen dan hun achterstand in de maand juli moeten inhalen en tegen september zijn we allemaal dood...
  • Bart Jans

    3 jaar geleden
    Ongelooflijk de doodsangst wat velen ervaren. Wij in de bouw hebben een topjaar achter de rug , voor ons is het enigste gemis sociale contacten en cafés dicht. Goed nieuws dus iedereen gaat uiteindelijk dood .