Photo News/FilmMagic
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News/FilmMagic

BINNENKIJKEN. Kate Winslet lust de glitter en glamour niet meer: “Ik hou er niet van om mijn ‘moeder-die-naar-school-rent-lichaam’ in een galajurk te persen”

CelebritiesStevent Kate Winslet (45) af op haar tweede Oscar? Volgens kenners is die kans reëel. Nadat ze in 2009 het felbegeerde beeldje ontving voor haar rol in The Reader, zet ze in het recente negentiende-eeuwse liefdesdrama Ammonite wederom een puike prestatie neer. En aangezien de zinderende, lesbische naaktscènes met tegenspeelster Saoirse Ronan (26) als spraakmakend beschouwd mogen worden in het nog steeds preutse Hollywood, kan Kate na drieëntwintig jaar misschien ook dat brave Titanic-imago van zich afschudden. 

1 reactie

  • Peggie Van Audenhove

    3 jaar geleden
    'Lesbische' naaktscènes? Nee gewoon naaktscènes. Of zoals Kate Winslet het zelf zegt: "Blijkbaar is er nog altijd een dubbele standaard als het aankomt op het tonen van heteroseksuele en homoseksuele romances. Ik vind die intieme scène een prachtig moment in de film. Je zegt toch ook niet ‘de heterosekuele romance in ‘Titanic’’? Waarom moeten we het dan constant specifiek hebben over de homoseksuele romances in films? Daar is niets controversieels aan.”