Van Aert zat opeens bij Van der Poel: “Ik had niet door dat Mathieu lek stond”

13 reacties

  • Freddy van Puymbrouck

    3 jaar geleden
    Etienne de Bondt Mathieu is dan ook de beste aller tijden in het veld en dan is het normaal dat je daarover praat. Wees blij dat je zo een supertalent mag zien rijden, ik ben van de oudere generatie en heb nooit een betere gezien. Indien Mathieu een Belg was stond je nu nog te applaudisseren, want daar wringt het schoentje natuurlijk!
  • Johan Maddens

    3 jaar geleden
    VDPoel is de betere veldrijder met zijn explosiviteit en behendigheid haalt hij meer voordeel in de bochten en afdalingen . Van Aert is een macht renner uit gegroeid tot een volwaardig wegrenner , met zijn spurt , klim en tijdrijders kunst is voor Wout een grote carriere op de weg weggelegd . Dit seizoen is er een bewijs van !
  • patrick isenborghs

    3 jaar geleden
    2 x op achterstand gezet door fietswissel? Heeft de helft van de wedstrijd aan het rekkertje gezeten & telkens hij naderde trapte vdp een tandje bij zo dat hij weer iets verder uitliep . Herhaling van cross van Namen dat is wat ik heb gezien .
  • Wouter Van de Walle

    3 jaar geleden
    Winst is winst en pech hoort er inderdaad bij, is andersom ook al het geval geweest. Mooie winst
  • Etienne De Bondt

    3 jaar geleden
    Kan dat goed aannemen dat hij het niet wist. Als zelfs oppersupporter van VDP, Wuyts, die altijd maar voor één renner oog heeft het niet gezien heeft. In de vijf crossen die VDP gereden heeft, heeft Wuyts al vier keer gans de carrière van VDP verteld, zelfs als de vrouwen rijden kan hij niet zwijgen over zijn godenkind.