De weggestemde Amerikaanse president Donald Trump
Volledig scherm
PREMIUM
De weggestemde Amerikaanse president Donald Trump © REUTERS

ANALYSE. Donald Trump heeft nu alleen nog halve criminelen en hele gekken achter zich

Hij blijft zich weren, Donald Trump. Ook nu zijn laatste nog wat redelijke medestanders hem de rug toekeren. Wat overblijft, zijn losgeslagen complotdenkers en oude getrouwen die het gevoel van handboeien rond de polsen al kennen. De adviezen die zij Trump verschaffen, doen het ergste vrezen voor diens laatste maand aan de macht.

36 reacties

  • Gino Denil

    3 jaar geleden
    Rusland staat met 530 miljard dollar in de top 5 van landen met de grootste reserves, de Russische aandelenmarkt kende een recordjaar (plus 40 procent), de Russische staatsbegroting heeft een overschot van 3 procent en de netto staatsschuld staat op nul. De VS heeft nu een staatsschuld van 17 biljoen dollar, gestegen onder Trump van 10 biljoen dollar. Toen hij aan de macht kwam was de schuld per burger kleiner dan bij ons, nu bijna het dubbele.
  • Luciano van As

    3 jaar geleden
    Misschien gaat hij die ook nog allemaal gratie verlenen.
  • Rudi Vranken

    3 jaar geleden
    De anti China politiek zal door Biden volledig overgenomen worden en nog maar goed ook. Wanneer gaat Europa dit communisme eens en voor goed afblokken ? We hebben China nooit nodig gehad.
  • Ronny Ooijen

    3 jaar geleden
    François Defosse, 54868 corona besmettingen per 1 miljoen mensen in België en 56173 in de Verenigde Staten van Amerika. 1 Dollar heeft dezelfde waarde als 0,82 Euro. Wie de wisselkoers bekijkt, ziet dat die Dollar fors verzwakt is ten opzichte van de Euro 1 jaar geleden. Verwacht u nog altijd dat de Mexicanen peso's bijdragen aan die muur? Verwacht u dat Trump zijn beloofde belastingaangifte toont? Maar ga gerust door met "feiten" uit uw duimen te zuigen.
  • Jos Huibers

    3 jaar geleden
    72 miljoen gekken en criminelen in de VS, je moet maar durven.