Ivan Leko.
Volledig scherm
Ivan Leko. © Gregory Van Gansen / Photo News

Entourage Leko: “Zo goed als zeker dat Ivan naar China gaat”

AntwerpAntwerptrainer Ivan Leko (42) heeft zijn zinnen gezet op een verhuis naar Guangzhou R&F, de Chinese club van Moussa Dembélé. Leko kan in China voor twee seizoenen tekenen en zo de jackpot winnen. «Als deze deal doorgaat, hoeft Ivan daarna nooit meer te werken», klinkt het in zijn entourage.

34 reacties

  • willy cornille

    3 jaar geleden
    Leko kan beter nog 1 wedstrijd wachten, als Antwerp die verliest mag Leko gratis weg en moeten de Chinezen maar de helft loon te betalen. Lamkel Zé krijgen ze er gratis bij, 2 halen 1 betalen. Trainer zijn is slechts een interim job, je weet wanneer je begint maar niet wanneer je vertrekt.
  • johnny wielandt

    3 jaar geleden
    Leko Antwerp de beker geschonken? Dit was vooral het werk van Boloni, daar heeft in mijn inziens Leko geen enkele meerwaarde gebracht!
  • Erik eric@arb.be

    3 jaar geleden
    Kan men Zé ook niet meegeven ?
  • Eddy Van Hecke

    3 jaar geleden
    Voorstel: Clement overnemen. Zou een goede zaak zijn voor Brugge...
  • christophe vaes

    3 jaar geleden
    Op de eerst plaats gaat het over geld natuurlijk maar als uwe wergever beslist hoeveel hij u wilt betalen gaat ons als buitenstaander niets aan en als je u pensioen daarmee kunt vastleggen waarom ook niet ik zal niet twijfelen hoor en jammer genoeg gaat het sportieve daarmee een beetje verloren dus ik wens leko het beste toe in welke beslissing hij ook neemt toptrainer