Eddy Planckaert, Kledij: E5 Mode.
Volledig scherm
PREMIUM
Eddy Planckaert, Kledij: E5 Mode. © Kristof Ghyselinck

Ook de Planckaerts vieren de feestdagen elk in hun eigen bubbel: “Mijn jongste kleinkind dat zegt: ‘Ik mag niet bij u komen, hé pépé’, dat breekt mijn hart”

ShowbizzMeer nog dan het jaar van corona was 2020 voor de Planckaerts het jaar dat Vlaanderen hen herontdekte. Toch dwingt het virus ook Eddy en Christa (allebei 62), Francesco (38), Stephanie (31) en Junior (28) om kerst elk in hun eigen bubbel te vieren. “Een groot gemis”, vindt pater familias Eddy. Stephanie treedt hem bij: “Ik ben soms bang dat we uit elkaar zullen groeien.”

12 reacties

  • lindsay Van Nieuwenhuyze

    3 jaar geleden
    Leuke en gezellige familie
  • Hugo Schelstraete

    3 jaar geleden
    Toffe bende, gewoon normaal doen is altijd plezant. Succes
  • Germain De Block

    3 jaar geleden
    En wat met de gewone man?Zijn zij speciaal mischien.hebben algijd overal hun kas aangeveegd en nu klagen precies of ze alleen getroffen worden.
  • Gilbert Geldof

    3 jaar geleden
    Prachtige familie! Chapeau!
  • Annette willemarck

    3 jaar geleden
    De Planckaerts zijn niet beter dan elk ander mens - de Corona-maatregelen zijn voor iedereen dezelfde toch !
  1. KIJK. Travis Kelce en Taylor Swift veilen Eras Tour-tickets voor goede doel en dat levert gigantisch bedrag op
    Play
    CELEBRITIES

    KIJK. Travis Kelce en Taylor Swift veilen Eras Tour-tic­kets voor goede doel en dat levert gigantisch bedrag op

    Dat de concerttickets voor de Eras Tour van Taylor Swift (34) zeer gegeerd zijn, is geen geheim. Fans hebben er een flinke duit voor over, zeker als de tickets dan nog eens geveild worden door de zangeres zelf en haar vriend Travis Kelce (34). Dat deed het koppel tijdens een benefietgala van Travis’ NFL-collega (National Football League) als verrassing. “Mijn wederhelft en ik hebben zonet eens gepraat ...”, begint Kelce. “We willen vier tickets voor The Eras Tour veilen!” Een instant succes voor de geldinzameling, want de tickets gaan uiteindelijk de deur uit voor zo’n 75.000 euro.
  2. Marthe van K3 reageert voor het eerst na tranen in ‘Liefde voor muziek’ over bodyshaming : “Het heeft écht opgelucht”
    Play
    Showbits
    14

    Marthe van K3 reageert voor het eerst na tranen in ‘Liefde voor muziek’ over bodysha­ming : “Het heeft écht opgelucht”

    In haar beginperiode bij K3 werd zangeres Marthe De Pillecyn (27) door een magazine bestempeld als ‘de lelijke van de groep’. Dat vertelde ze in de K3-aflevering van het VTM-programma ‘Liefde voor muziek’. “Ik heb nooit getoond hoe hard me dat heeft geraakt”, getuigt ze daar in tranen. Reporter Jarne is te gast tijdens de clipopnames van de dames hun nieuwste werk ‘Zomer van liefde’ en steekt haar een hart onder de riem. “Erover praten heeft me geholpen”, vertelt ze sterk. Bekijk het in deze nieuwe Showbits.