Tessa Wullaert
Volledig scherm
PREMIUM
Tessa Wullaert © Photo News

DE 100 BELGEN VAN 2020. Tessa Wullaert, voetbalster Anderlecht en Red Flames (plaats 31): “Na de EK-kwalificatie was er veel cava. En een kater”

Het Belgische vrouwen­voetbal blijft groeien. Met dank ook aan Tessa Wullaert (27), terug in ­België en zo nóg ­nadrukkelijker het ­uithangbord. “In een ideale wereld blijf ik nog even bij ­Anderlecht.”

4 reacties

  • peter vael

    3 jaar geleden
    Inderdaad voetbal is een spel geen topsport, een zwemmer, en andere sporters kunnen het zich niet permitteren om feestjes te bouwen. Pas op voetbal is een leuk en tof, spel
  • Pieter Verhulst

    3 jaar geleden
    Als je haar prestatie in de container cup zag, net zoals die van Hans Van Aken trouwens, dan wordt het hoog tijd om de sportieve prestaties van voetballers en voetbalsters eens stevig te relativeren. Zowat uit elke andere sporttak werd er beter gepresteerd en geen klein beetje. Volgend seizoen wat darts-spelers en misschien een schaker of 2 samen met voetballers laten aantreden, kwestie van voetballers een kans te geven.
  • Maggy Van Keymeulen

    3 jaar geleden
    Waarom mogen voetballers wel een feestje bouwen in de kleedkamers met 20 mensen zonder een boete te krijgen?
  • Jozef vanden kieboom

    3 jaar geleden
    Dus Tessa verklaart hier dat ze met heel de staf na de kwalificatie aan de cava gezeten hebben en nogal redelijk veel . Als dit geen lockdown feestje was ,wat was dat dan anders,dus allemaal een fikse boete iedereen gelijk voor de wet maar ja het zijn weer voetbalsters die mogen zich alles veroorloven