Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Eerste seizoenszege voor Wout van Aert in ‘parkske’ waar hij al vaak trainde: “Rotnerveus, was ik. Stom, hé?”

VeldrijdenBingo voor Wout van Aert. Thuis, in eigen Herentals, dan nog. Kan het mooier? Ja, er was een lekke band van aartsrivaal Mathieu van der Poel voor nodig. Maar om het met een moddervet cliché te zeggen: da’s cross. “Deze gouden kans mocht ik niet laten liggen.”

7 reacties

  • Sophia de smet

    3 jaar geleden
    Een voorbeeld van doorzettingsvermogen ! Klasse man .Hopelijk gespaard blijven van tegenslagen en er staan ons terug mooie wielermaanden te wachten. Zeg nu zelf Wout en Remco in eenzelfde periode .we worden verwend. Hopelijk trekt de jeugd zich daaraan op
  • patrick isenborghs

    3 jaar geleden
    dat VDP een halve ronde op een velg moest ploeteren zegt u niet roger .Het moment dat VDP plat reed was VA aan het kraken zoals Paul vernoemde in de reportage want het gat werd groter .Het ging duidelijk te snel voor VA die nog probeerde zichzelf op kop te zetten in de eerste ronde om het tempo wat te drukken dat na 20 meter teniet werd gedaan door vdp. En met die fietswissels verloor hij 2 a 3 sec extra op een parcour waar meer dan 9 min per ronde werd gereden maar steeds aan een rekker hing
  • ROGER DEPREZ

    3 jaar geleden
    Rot nerveus was hij, dus Wout kan ook nog stress hebben al is hij een kampioen en dat gelul over VDP niet naar kijken eerste doortocht na pech van VDP is 27 seconden en bij de aankomst 35 seconden dus de overwinning zeker niet gestolen. Op het laatste nog een val van 5-7 seconden niet eens meegerekend.
  • Gorissen Marcel

    3 jaar geleden
    Overwinning te danken aan pech MVP. Anders was het nog een goede strijd geweest. Waarschijnlijk kon hij niet winnen. MVP was beter.
  • Johan Maddens

    3 jaar geleden
    Van Aert tweemaal een achterstand door fietswissels . VDPoel kon wel niet ver wegrijden van Van Aert . Een bewijs dat ze op dit zware parcours aan elkaar gewaagd waren. Er staan ons hopelijk allebei zonder tegenslag nog mooie duels te wachten .