Minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (sp.a).
Volledig scherm
Minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (sp.a). © BELGA

LIVE. Vandenbroucke slaat mea culpa over onduidelijke regel kinderen als knuffelcontact - Geduld van vrachtwagenchauffeurs in Dover blijft op de proef gesteld worden

In het Verenigd Koninkrijk is nu ook een tweede erg besmettelijke Covid-19-variant vastgesteld die gelinkt wordt aan Zuid-Afrika. Ondertussen is het verkeer tussen het Verenigd Koninkrijk en het Europese vasteland weer op gang gekomen, mits reizigers een negatieve coronatest kunnen voorleggen. Het aantal vastgestelde coronabesmettingen stijgt bij ons nog wel, maar die stijging verloopt elke dag trager. Volg alle nieuws over Covid-19 in onze liveblog.

49 reacties

  • Dees Bestani

    3 jaar geleden
    In andere landen werden de politiekers uit hun huis gesleurt en op straat gelynched als ze zo iets proberen. De belg klaagt rustig verder achter zen scherm
  • Walter De Vuyst

    3 jaar geleden
    Vandenbroucke heeft het bij het rechte eind . De wettekst is klaar en duidelijk ,maar de meeste mensen doen niet eens de moeite om hem te lezen of begrijpen het gewoon niet . Ook de West-Vlaamse politici met Burgemeester Tommelein en Gouverneur Sheriff Decaluwè stuurden voor de zoveelste keer verkeerdelijke informatie de wereld in . Wat een troep onbekwamen daar aan de kust .
  • Marcel Bontinck

    3 jaar geleden
    En diegenen die denken dat ze er gaan in slagen volgende week te beginnen met vaccineren zijn er aan voor de moeite,dat word de zoveelste Belgenmop.
  • Luc Maandag

    3 jaar geleden
    Toonbeeld van Onkunde, zal toch eens beginnen kijken om België voorgoed te verlaten.
  • Gert Maes

    3 jaar geleden
    -12 jarigen zijn plots ook niet meer welkom op Kerstmis. Dit is geen slechte communicatie, maar het verdraaien van de regels op het laatste moment. Als we met zijn allen op een volle bus of vliegtuig naar Zwitserland vertrekken is er voor mijnheer Vandenbroucke geen probleem.