Zeeman
Volledig scherm
© Zeeman

Zeeman verkoopt weer Lucht: wij testen het spotgoedkope parfum dat in een mum van tijd uitverkoopt

Deze zomer lanceerde Zeeman zijn eerste parfum: Lucht. De flacon kost amper 4,99 euro en de tienduizenden flesjes waren meteen uitverkocht. Ook een tweede voorraad was er razendsnel doorheen. Speciaal voor de feestdagen wordt het parfum opnieuw verkocht. Derde keer, beste keer? Het komt in ieder geval goed van pas wie op het allerlaatste moment nog snel een betaalbaar cadeautje zoekt. Benieuwd of het ook lekker ruikt? Wij deden de test. 

4 reacties

  • nicole desseyn

    3 jaar geleden
    Heb ik deze zomer gekocht uit nieuwsgierigheid en aangenaam verrast voor5€ een aangenaam geurtje voor een dagdagelijkse dag ( men dure gebruik nu minder in de week)
  • Marc Van der Vloedt

    3 jaar geleden
    Oef, eindelijk eens "iemand" (geen BV of partner) die niet moet "frauderen" en sjoemelen met onverkochte voorraden !
  • ronny cuypers

    3 jaar geleden
    Parfum werd lang gelden uitgevonden om de geur van veel te lang niet gewassen kleren en lichamen te verdoezelen. Nu we onze kleren na één dag of minder al bij de was kegelen en voortdurend onder de douche staan hebben we dat dus helemaal niet meer nodig.
  • Tamzin Andersen

    3 jaar geleden
    Ik weet zeker dat de commentaren van het testpanel niet dezelfde zouden zijn als ze de parfums in een speciaal flesje met een ronkende naam erop zouden hebben getest. Ik denk dat de naam verwijst naar hetgeen de bekende namen in chique flesjes voor veel geld verkopen : gebakken lucht !