BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Hein Vanhaezebrouck heeft bedenkingen bij vijf wissels: “Geef ons dan ook selectie van 23"

AA GentHein Vanhaezebrouck heeft zijn bedenkingen bij de nieuwe maatregelen van de Pro League. Door de beperkingen op het vieren van doelpunten vreest hij dat het voetbal weer wat artificiëler wordt. De vijf wissels juicht hij toe, maar hij zou graag hebben dat de wedstrijdselecties dan ook uitgebreid worden.

5 reacties

  • Carly Bauters

    3 jaar geleden
    Hij heeft weeral eens gelijk...ook al hebben daar velen een andere mening over...de sporthaters zijn tegen...de voetballers zijn getest voor ze beginnen...wat de 22 op scheidsrechter blad betref..volkomen akkoord
  • Johan Swinnen

    3 jaar geleden
    Zagevent , doe toch een beetje normaal en wees blij , jullie worden al bevoordeeld tegenover alle andere mensen in onze maatschappij
  • jozef van riel

    3 jaar geleden
    De 5 vervangingen mogen doen was om Europees spelende ploegen wat te ontlasten. Toen er 4 24 groepswedstrijden moesten spelen, was het niet nodig. Nu er nog maar 2 zijn met misschien maar 4 wedstrijden is het een must! Tja!!
  • PATRICK HEYVAERT

    3 jaar geleden
    Juist, Ik zou ook springen als mijn ploeg de winnende goal maakt, maar mijn ploegje speelt in de provinciale afdeling en daar moeten we zelfs niet gaan zien.
  • René Van Halen

    3 jaar geleden
    Denkt die Vanhaezebrouck dat het artificieel op elkaar springen na een doelpunt zo essentieel is. Juichen na een doelpunt is bij mijn weten nog altijd niet verboden.