Mieke en haar man Michel.
Volledig scherm
Mieke en haar man Michel. © VTM

‘Faroek’-reportage over moord op juf Mieke levert vijftig tips op

De moord op zorgjuf Mieke Verlinden in Noorderwijk (een deelgemeente van Herentals) blijft een mysterie. Het parket van Antwerpen deed daarom gisteren een oproep tot getuigen in het VTM-programma ‘Faroek’. Daarbij werden voor het eerst enkele details vrijgegeven die mogelijk een belletje doen rinkelen bij toevallige getuigen. Er zijn inmiddels vijftig tips binnengelopen, meldt het parket van Antwerpen.

3 reacties

  • Argus Vercauteren

    3 jaar geleden
    Ik hoop voor de familie dat de waarheid snel aan het licht komt, want de onzekerheid moet ondraaglijk zijn. Zijn er schoenenwinkels in Herentals die deze orthopedische schoenen verkopen? Wie "probleemvoeten" heeft, koopt meestal zijn/haar schoenen niet online. Het lijkt ook niet de meest modieuze schoen op de markt: oudere persoon? Kan men de schoenmaat van de dader niet afleiden uit de voetafdruk?
  • Ronny Biesen

    3 jaar geleden
    Als de schoenen zo zeldzaam zijn, kan de politie toch makkelijk de dragers ervan opsporen of niet? Te druk waarschijnlijk met de gewone burger te bestraffen op grond van corona. Daardoor blijft de crimineel vrij rondlopen met zijn zeldzame schoenen aan de voeten.
  • Johan Vandevoort

    3 jaar geleden
    Sterkte voor de familie. Hopelijk word de dader niet in de familiale kringen gevonden !!!!!!