VRT
Volledig scherm
© VRT

Volg hier ‘Kerst met 11 miljoen’, de liveshow met optredens en de kersttoespraak van koning Filip

Vanavond zenden Eén, VTM, La Une en RTL-TVI samen een liveprogramma uit, "Kerst met 11 miljoen". In het programma komt er onder meer een herdenkingsmoment voor alle coronaslachtoffers en zullen Belgische artiesten optreden op unieke locaties. Na de uitzending volgt de kersttoespraak van koning Filip. De zenders willen een boodschap van "hoop, licht en verbondenheid" brengen. Volg de show hier. 

0 reacties

  1. “Een kind dat zoiets niet heeft meegemaakt, zegt zulke dingen niet”: hoe getuigenissen over pedofilie een Frans dorpje op z'n kop zetten
    PREMIUM
    tv

    “Een kind dat zoiets niet heeft meegemaakt, zegt zulke dingen niet”: hoe getuigenis­sen over pedofilie een Frans dorpje op z'n kop zetten

    Outreau, een klein dorp in het noorden van Frankrijk, werd in 2000 volledig door elkaar geschud toen meer dan 20 kinderen een vermeend pedofielennetwerk aan het licht brachten. Het begon bij één gezin, maar mondde uit in wel achttien arrestaties. Toch werden uiteindelijk dertien beschuldigden vrijgesproken na een verrassende onthulling in de rechtbank. Hebben de slachtoffers alles verzonnen? Of is een bende pedofielen nu onterecht op vrije voet? Netflix graaft naar de waarheid in de nieuwe docureeks ‘The Outreau Case: A French Nightmare’.
  2. Delaplace mag van minister Dalle blijven zitten als CEO van de VRT: “Maar heel veel wrevel binnen de VRT”

    Delaplace mag van minister Dalle blijven zitten als CEO van de VRT: “Maar heel veel wrevel binnen de VRT”

    Frederik Delaplace mag voor Vlaams minister van Media Benjamin Dalle (CD&V) aanblijven als CEO van de VRT. Dalle vindt dat Delaplace een zware inschattingsfout heeft gemaakt, al gebeurde dat met de beste bedoeling en vindt de minister het ook een belangrijk signaal dat de topman zich verontschuldigd heeft. Het is nu zaak het vertrouwen te herstellen, ten opzichte van de medewerkers, de buitenwereld en de betrokkenen, zei Dalle woensdag in ‘De Ochtend’ op Radio 1. Volgens Dalle is er zeker ook binnen de VRT duidelijk heel veel wrevel over de manier waarop het allemaal gelopen is.