Koning Filip
Volledig scherm
Koning Filip © Photo News

Koning Filip hoopvol in kerstboodschap: “Einde van de crisis ligt komende maanden echt binnen ons bereik”

Koning Filip wil in deze moeilijke tijden de bevolking een hart onder de riem steken. “De uitdagingen blijven enorm, maar het einde van de crisis ligt de komende maanden echt binnen ons bereik”, zegt de koning in zijn jaarlijkse kersttoespraak. Ook benadrukt hij dat het belangrijk is om voor elkaar te blijven zorgen. 

24 reacties

  • Wintein Tom

    3 jaar geleden
    Dit land is al jaren in crisis, zal zijn tot dat de pot leeggeraaid is en de kraaien verdwenen zijn..
  • Luc Gorrebeeck

    3 jaar geleden
    Bezien of beter gezegd beluisteren niet waard ! Hij zal deze crisis niet hebben gevoeld met een vaste wedde van enkele miljoenen ! En waar zit onzen Albert, in Italië zeker ?
  • Walter Poels

    3 jaar geleden
    Sinds de toespraken van Albert waarin hij iedereen beschuldigt van het niet willen opnemen van verantwoordelijkheden, om vervolgens tov Delphine zelf alle verantwoordelijkheid te ontlopen, weet iedereen maar al te goed dat die toespraken niets meer zijn dan holle woorden.
  • Bart Vandezande

    3 jaar geleden
    Ja als men jaarlijks 11 miljoen ontvangst, heeft men toch een mooi leven ?! Geef hem een jaar een leefloon en dan zullen we nog eens praten !!
  • Luc Verstraelen

    3 jaar geleden
    Voor mensen die zonder werk zijn gevallen en voor mensen wiens zaak over kop is gegaan zal de crisis misschien nog jaren duren.Maar daar zal men in Laken niet van wakker liggen.Opdoeken dat circus Van Coburg.