Archiefbeeld. Lyubov Sobol, een dichte medewerkster van de Russische oppositieleider Aleksej Navalny.
Volledig scherm
Archiefbeeld. Lyubov Sobol, een dichte medewerkster van de Russische oppositieleider Aleksej Navalny. © AFP

Russisch oppositielid en dichte medewerkster van Navalny opgepakt wegens "bedreiging" van FSB-agent

Lyubov Sobol, een dichte medewerkster van de Russische oppositieleider Aleksej Navalny, is opgepakt en wordt vervolgd wegens "bedreigingen" aan het adres van een agent van de Russische veiligheidsdienst FSB die in een telefoongesprek met Navalny toegaf dat hij deelnam aan diens vergiftiging. Dat heeft het team van de Russische oppositieleider vrijdag laten weten.

6 reacties

  • Edmond Dillien

    3 jaar geleden
    Na zijn 8 jaar als president ,4 jaar als regeringsleider met zijn nar op de presidentsstoel en de nodige aanpassingen was hij weer zeker van enkele legislaturen en dat heeft hij nu ook aangepast, een president van wie de tegenstanders in de gevangenis of erger verdwijnen is een dictator, niet meer en niet minder, en ik ben er zeker van dat hij het een en ander over Trump weet want die blijft hem maar vergoelijken.
  • Michel Jacobs

    3 jaar geleden
    Hahaha, Poetin is definitief door de mand gevallen na dat telefoongesprek van Navalny met die niet al te snuggere FSB http://agent.Nu maakt de kat rare sprongen, maar het is te laat. De enkele naïevelingen die hem nog enige waarachtigheid toeschreven zijn nu verlost van hun waan. Het vergaat hem als Trump: alleen de echte gekken en de door het systeem gecompromitteerden 'geloven' hem nog en helaas ook een deel van het gebrainwashte volk.
  • Joery Goubert

    3 jaar geleden
    Met die russen hebben we nog niet gedaan. Wat wil die Poetin toch ? laten zien dat hij macht heeft. Zijn bevolking zal zich tegen hem nog keren.
  • Dirk Van Brussel

    3 jaar geleden
    Volgens mensen hier Rusland het meest democratisch land waar we een voorbeeld aan kunnen nemen. Dacht van niet.
  • Willy Bogaert

    3 jaar geleden
    Het is daar warm aan het worden