Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

De Mos wikt en weegt de Nederlanders in België (en meer dan dat): “Dost is alles wat Club Brugge tot dusver miste”

Belgisch voetbalDe bedoeling was om met Aad de Mos (73) te praten over de Nederlanders in België. Zeker nu Club met Bas Dost een nieuwe Nederlander in de rangen heeft. Maar het werd – Aad kennende – een bredere kijk. “Hein haalt nog play-off 1.”

11 reacties

  • Luc Steenackers

    3 jaar geleden
    de jaloersheid druipt er hier bij sommige goed af? Is het soms dat hun ploeg niet goed draait dat ze club nu al gaan zwart maken, in feit dat ze een 31 jarige spits hebben gekocht namelijk dost, geef hem de ruimte in de zestien meter en hij schiet er wekelijks er 3 binnen.en bij zijn hoge gestalte en de hoge ballen die hierdoor zal krijgen is iedere verdediger die maar 5 cm en meer kleiner is zo goed als kansloos.Ik hoop voor de tegenstander dat hun keeper lange armen heeft, om de bal te pakken
  • Freddie HEREMANS

    3 jaar geleden
    @August Berghmans, De Ketelaere is GEEN smits, wel een aanvallende middenvelder die het best op de 9 rendeert. Dost is de spits die Club al 2 jaar mist als kers op de taart. M. a. w. de Nederlander moet de goals maken die nederlagen zoals tegen Gent niet laat gebeuren. Of hij daar in zal slagen, weet ik niet, maar fat het KAN bewijzen zijn statistieken.
  • Freddie HEREMANS

    3 jaar geleden
    Club Brugge haten, Andre Lambrechts, is hoe jij, maar jij niet alleen, naar voetbal kijkt. Hopelijk is Dost weer een miskleun, he? Wel, dat zal niet het geval zijn, en je moet zeker niet houden of supporteren van en voor Club, hoor, maar geen greintje respect tonen voor het uitstekende werk en prachtige resultaten van wat eens een provincieploegske was, bewijst je vooringenomenheid. Ik bewonder RSCA voor wat het WAS, en niet voor wat het IS.
  • André Lambrechts

    3 jaar geleden
    Uiteraard dat een Hollander een Hollander ophemelt, volgens mij hebben ze (hopelijk)Krmencic 2 in huis gehaald
  • kathy peers

    3 jaar geleden
    Die heeft nog geen seconde gespeeld en is al een topper . Eerst zien in de pintjesliga is het niet zo makkelijk om te scoren.