Shutterstock / Michel Wiegandt
Volledig scherm
PREMIUM
© Shutterstock / Michel Wiegandt

Betaal je volgend jaar meer of minder belastingen dan in 2020? Onze belastingexpert Michel Maus licht de nieuwe fiscale maatregelen voor 2021 toe

De jaarwissel is traditioneel het moment waarop onze regeringen de nieuwe fiscale maatregelen voor het daaropvolgende jaar aankondigen. Onze belastingexpert Michel Maus bekeek de - soms opvallende - nieuwe fiscale maatregelen van zowel de federale als de Vlaamse regering. “Als er bij een fiscale controle aanwijzingen van fraude vastgesteld worden, dan kunnen ze de saldi van uw rekeningen opvragen.”

33 reacties

  • Peter Heijm

    3 jaar geleden
    Flexijobs worden niet belast
  • Marc Lambelin

    3 jaar geleden
    2021 tov 2020 hoe worden Flexjobs belast?
  • walther truyens

    3 jaar geleden
    Wie stemt er steeds voor die mensen , denken de gepensioneerden dat hun 1500 pensioen meer koopkracht gaat geven , dat nemen ze binnen een jaar terug of door co2 taxen en corona crisistaks , schrijf het in uw agenda en kontroleer het binnen een paar jaar .
  • Jean De Grande

    3 jaar geleden
    Als ge werkt (arbeiders, bedienden, zelfstandigen, zorgpersoneel, vrachrwagenchauffeurs, enzv.) , elk jaar meer, meer, meer. Als ge niet werkt (politiekers, beroepsdoppers, ocmw-gangers, asielzoekers, illegalen, enzv,) elk jaar minder tot de grens van nul euro per jaar overschreden wordt.
  • Marc Huyghe

    3 jaar geleden
    De belastingen zullen wel op de nek van de werkende mens komen, alles is geweten, het is niet moeilijk om het daar te halen.