BELGA
Volledig scherm
© BELGA
Club Brugge CLU
3
EINDE
0
KAS Eupen EUP
  • 52' 58' Goal Noa Lang
  • 82' Goal David Chidozie Okereke

Club zet Eupen opzij na sterke tweede helft: Lang uitblinker met twee goals en assist, rood voor Vanaken

Jupiler Pro LeagueOpdracht volbracht voor Club Brugge. Tegen een gehavend Eupen kwam blauw-zwart nooit in de problemen: 3-0. Club sluit het jaar dankzij een glansprestatie van Noa Lang zeker als leider af. De enige domper: Hans Vanaken pakte rechtstreeks rood.

22 reacties

  • Léonel Dannau

    3 jaar geleden
    Van Aken is een doorwinterde goede speler maar waarom moet hij dan geen schorsing krijgen als een nieuwkomer als Lissens een voorstel krijgt van 2 speeldagen effectief + 1 voorwaardelijk.
  • Emanuel de Landheer

    3 jaar geleden
    Vanaken moet zelfs niet geschorst worden want hier is er totaal geen sprake van intentie tot! De uitsluiting is MEER dan voldoende! Want als je de wedstrijd van vorige week gent en van tegen antwerp! Dan moesten er het plein verlaten met DONKER rood! Maarja toen waren ze blind!
  • bob jansens

    3 jaar geleden
    rood voor Van Aken was terecht, maar eigenlijk is Clement de schuldige, want Van Aken bakte er de hele match niets van; Clement had Van Aken al lang moeten gewisseld hebben
  • Guido De Wolf

    3 jaar geleden
    Veel negatieve kritiek hieronder. Vanaken deed dit niet opzettelijk, 1 dag schorsing lijkt mij voldoende. Overwinning dik verdiend. Nu gaan ook al anti Brugge supporters boetes uitdelen. Wie weet de definitie van knuffelen en wie gaat dat bepalen?
  • ralph ernst

    3 jaar geleden
    Dat ze Vanaken überhaupt rood geven grenst aan een wonder ! Meestal zijn het zijn de boetes voor ocharme sukkelaars zoals de Eupenaars, mannen die met een halve reserveploeg moesten aantreden. Bravo Brugge en de Liga, jullie mogen fier zijn !