Iserbyt en zijn vriendin Fien Maddens bij het verlaten van het ziekenhuis.
Volledig scherm
Iserbyt en zijn vriendin Fien Maddens bij het verlaten van het ziekenhuis. © Jef Matthee/Photo News

Iserbyt houdt geen breuken over aan zware valpartij: “Van Kessel reed over mijn arm, maar ik neem hem niets kwalijk”

VeldrijdenEli Iserbyt (23) heeft geen breuken overgehouden aan zijn zware val in de Superprestigemanche in Heusden-Zolder. Dat bleek bij de onderzoeken in het ziekenhuis. Iserbyt, wiens elleboog wel even uit de kom ging, hoopt op 1 januari de start te halen in Baal. Aan onze redactie deed hij zijn relaas. “Corné Van Kessel reed over mijn arm, maar ik neem hem niets kwalijk.” 

43 reacties

  • Luc Slegers

    3 jaar geleden
    Een wegrenner staat op springt op zijn fiets en kijkt dan wat de lichaamlijke schade is
  • Gaston Foubert

    3 jaar geleden
    In het veldrijden heb je je ellebogen even hard nodig als je knieën, wie dat niet weet heeft nog nooit op een fiets gezeten. Maar die worden waarschijnlijk dagelijks met een zo goed als kale velg over hun armen gereden.
  • Pieter Martens

    3 jaar geleden
    Was eens in een horecazaak in W-Vlaanderen waar de baas na het eten optrad en het liedje zong ...en maar bléten en maar bléten...doet me elke keer weer denken aan Iserbyt, dat kennen wij hier niet in de Limburg.
  • Werner Heremans

    3 jaar geleden
    Als je elleboog pijn doet kan je toch nog op je 2 benen staan ipv op de grond te blijven liggen , opgepakt te worden (2de keer) en terug op den beton gelegd te worden. Aandacht trekken voor de sponsor zekers?
  • Geens Rik

    3 jaar geleden
    Ben helemaal geen supporter van Iserbyt maar een dergelijke valpartij wens je niemand toe. Hoop voor hem op een spoedig herstel en dat hij er snel weer kan bij zijn.