Martina Corradi.
Volledig scherm
Martina Corradi. © Facebook

Rugzaktoeriste uit restaurant gezet vanwege deze outfit: “Wat is hier nu mis mee?”

“Je outfit is te onthullend.” Die weinig flatterende boodschap kreeg een Italiaanse rugzaktoeriste te horen toen ze op restaurant ging in Australië. De serveerster verplichtte Martina Corradi zelfs om haar boeltje te pakken en te vertrekken. De jongedame liet het daar echter niet bij en deed haar beklag op Facebook. Met resultaat, want plots bleek het topje in kwestie geen probleem meer. Er volgden excuses en Martina mag nu zowaar met haar vriend gratis komen dineren.

114 reacties

  • Emi Hergersberg

    3 jaar geleden
    als men ergens gaat eten moet ge er maar voor zorgen dat anderen zich niet kunnen storen aan de outfit. Thuis kunt ge voor de rest lopen zoals ge wilt.
  • Miguel Leboucq

    3 jaar geleden
    In een chic restaurant in de stad zou ik het wel eens zijn met de ober maar in een restaurant aan het strand? Komaan zeg! Prachtige vrouw in een leuk topje, wat is er daar mis mee aan het strad?
  • Gaston Foubert

    3 jaar geleden
    Er zijn er die 'chic' gekleed gaan met een veel grotere decolleté
  • johanneke li

    3 jaar geleden
    Ieder zijn mening, kan best begrijpen dat sommigen dit te bloot vinden, anderen zullen het juist graag hebben ;-)
  • Joannes Maes

    3 jaar geleden
    Er zijn zéér véél mensen die denken dat overal alles mag en kan, zoals in de meeste westers georiënteerde landen, maar voor de rest van de wereld gelden andere regels en men dient zich daaraan te houden, v.b. je moet als vrouw zo niet gekleed rondlopen in Saudi Arabië - Iran - Eritrea- enz...