©  Photo News

Lamkel Zé gaat akkoord met Panathinaikos, maar transfer blijft moeilijk

De liefde tussen Panathinaikos en Didier Lamkel Zé (24) wordt steeds concreter. De Kameroense winger van Antwerp wil uiteraard graag gaan, hij wil weer spelen. En als dat opnieuw onder Laszlo Bölöni kan: des te beter.

Van de Roemeense coach mocht hij bij de Great Old vrijwel alles doen, hij belandde na elke frats weer in de ploeg. Lamkel Zé ziet zich ook al echt bij de Griekse topclub spelen. Hij kreeg voorwaarden voorgeschoteld en liet weten dat die voor hem in orde zijn.

Maar dat wil niet zeggen dat een transfer nu plots dichterbij is. Antwerp kreeg al via tussenpersonen te horen dat Panathinaikos hem wil, maar daar is het voorlopig bij gebleven. Panathinaikos wil hem huren, liefst met aankoopoptie, en die constructie is op zich ideaal voor de Great Old, want dan kan hij de komende vijf maanden (eindelijk) zijn waarde opnieuw opkrikken.

Maar zoals we al aangaven, staat Panathinaikos financieel niet te sterk, het heeft voorlopig weinig te bieden. Dus de teneur op de Bosuil is dat ze rustig afwachten tot er financieel interessante voorstellen uit de bus komen. Wie weet klopt een club uit het Midden-Oosten of iets dergelijks nog aan. dvd