Philippe Montanier.
Volledig scherm
Philippe Montanier. © Photo News

Standard zet samenwerking met trainer Montanier stop, CEO Grosjean: “Dit is een moeilijk moment voor iedereen”

VoetbalPhilippe Montanier (56) is niet langer de trainer van Standard. Dat bevestigde CEO Alexandre Grosjean. De nederlaag van gisteravond tegen STVV was de druppel. Ook Montaniers assistent Mickaël Debève werd bedankt voor bewezen diensten.

10 reacties

  • peter destoop

    3 jaar geleden
    het was overduidelijk dat de spelers niet wilden spelen. Het wordt dus eens tijd dat er ook aan spelers financiële boetes worden opgelegd ipv iedere keer de trainer buiten te gooien. In de privé hadden ze al lang hun C4 gekregen, als ze al ooit aan werk zouden geraken want dan moet je werkelijk iedere dag minstens 8 uur arbeid verrichten.
  • francisco rodrigues

    3 jaar geleden
    sinds het vertrek van Sa Pinto is het maar bergaf gegaan.
  • Ingrid De Cremer

    3 jaar geleden
    Mph zal daar niet aan beginnen ,hij is verleden jaar gestopt ,omdat hij na de financiële moeilijkheden dit zien aankomen had .Zo zie je maar zonder goed materiaal is geen enkele trainer zijn geld waard.
  • Alfons Detemmerman

    3 jaar geleden
    En ze spreken zo graag van de grote 4. Geloven ze zelf nog dat ze daar bij horen?
  • Denis Hoedemaekers

    3 jaar geleden
    Het kan toch niet zijn dat er in een club zoals Standard met een eigen academie, ieder jaar geen lichting spelers moeten zijn van betere kwaliteit dan de 3de en 4de rangs aankopen die er ieder jaar gebeuren! D. Hoedemaekers Leuven