Joel Hoylaerts/Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Joel Hoylaerts/Photo News

Fingerfood met een sterretje: topchef Luc Bellings toont hoe je gemakkelijk exclusieve hapjes op tafel tovert voor oudejaar

Bij oud en nieuw horen bubbels, maar geen bubbels zonder bijpassende hapjes. Om het nieuwe jaar nóg stijlvoller en vooral smakelijker in te zetten, deelt sterrenchef Luc Bellings zeven toprecepten die je ook makkelijk zelf kan maken. Van oesters met Granny Smith tot rundstartaar met krab en kaviaar: er is voor ieder wat wils. Smakelijk 2021!

3 reacties

  • walter huybrechts

    3 jaar geleden
    Reeds topchef in zijn eerste restaurant Dorpstraat in Hasselt verschillende keer gaan eten steeds top.
  • Elke De Vleeschouwer

    3 jaar geleden
    Amai... De presentatie lijkt op die van een 5e jaars hôtel student... Sterrenchef... Ik mag zeggen dat ik het beter kan ze man... En die rundertartaar... Kerel... En dan zo commentaar geven aan mensen die een brasserie uitbaten... Foei!
  • Ann Bossuyt

    3 jaar geleden
    Ziet er lekker uit, Luc, maarre kaviaar? En waar koopt een gewone mens wasabiparels?