Mick Schumacher
Volledig scherm
Mick Schumacher © Photo News

Mick Schumacher stoort zich niet aan vergelijking met zijn vader: "Hij was de beste ooit"

Formule 1Mick Schumacher zal volgend seizoen voor Haas zijn debuut maken in de Formule 1. De 21-jarige Duitser wordt voortdurend vergeleken met zijn vader, F1-legende Michael Schumacher, maar dat stoort hem niet, zo vertelt hij aan Bild.

9 reacties

  • Willy VDH

    3 jaar geleden
    De mooiste races waren toen het Schumi tegen Hakkinen was. Ferrari vs Mercedes.
  • Peter Van Dooren

    3 jaar geleden
    Ivan H Hamilton heeft nog niets bewezen. Hoeveel renstallen heeft hij uit het slop gehaald en is er mee wereldkampioen geworden?? Idd geen enkele. Bewijs is dat Russel ook direct toptijden gereden heeft zonder F-1 ervaring .. Hamilton heeft enkel al die tijd een goede auto gehad ..
  • Ivan Hessels

    3 jaar geleden
    Zoals hij al zei:" Hij wás de beste, ooit".Ondertussen is er een betere, steeds nog formule 1 rijder bezig al de oude records te verpulveren...
  • van roy jozef

    3 jaar geleden
    Wereldkampioen worden hangt niet alleen van jezelf af in de formule 1. En daarom ben je nog niet de beste piloot. Heel iets anders.
  • Rita Ghessaf

    3 jaar geleden
    Arie Verwimp, huidige F1 wagens hebben geen enkele rijhulp. Het enige wat erin zit is stuurbekrachtiging. Maar ABS, tractiecontrole, startcontrole, actieve ophanging...zijn allemaal verboden. Eind jaren 80 waren er auto's die deze rijhulpen wel hadden. Wat wel zo is, is dat auto's uit het verleden nerveuzer waren en de coureurs daarom meer grote stuurcorrecties moest uitvoeren tijdens de ronde.