AFP
Volledig scherm
© AFP

Al meer dan 4,8 miljoen mensen gevaccineerd wereldwijd: deze landen voeren het klassement aan

Wereldwijd zijn al meer dan 4,8 miljoen mensen gevaccineerd tegen het coronavirus. Dat blijkt uit een analyse van de website Our World in Data. Volgens de meeste recente update van de cijfers, doen de Verenigde Staten het momenteel het best met 1,9 miljoen inentingen. 

38 reacties

  • Martin Van Lersberghe

    3 jaar geleden
    Natuurlijk België op de laatste plaats! om belastingen te innen staan we natuurlijk op de eerste plaats, en dan wilt men nog dat wij positief blijven!
  • oswald billiet

    3 jaar geleden
    Die verdeling van het vaccin is een probleem van de logistiek. Logistiek betekent efficiëntie en moet vertrekken vanuit één centraal bevelpunt. In België bestaat zoiets niet wegens de staatsstructuur.; En daardoor lopen wij het risico weeral eens achterop te lopen.
  • Paul Boutsen

    3 jaar geleden
    We gaan weer eindigen op die lijst tussen de ontwikkelingslanden zoals met het niveau van ons onderwijs. Het duurt ook wel een tijdje om uit te zoeken als diegenen die het vaccin krijgen ook wel de juiste partijkaart hebben, vandaar dat we weer helemaal achterop gaan hinken. Typisch Belgisch.
  • Christian Vanden Bergh

    3 jaar geleden
    Wij moeten positief blijven, wij hebben toch meer ministers van volksgezondheid dan in de verenigde staten.
  • Mike Rodik

    3 jaar geleden
    als je niet ziek bent, niemand in je familie, waarom dan een risico nemen, door een nieuw type vaccine te laten injecteren...als je graag gratis proefkonijn bent voor big pharma