Roberto Martinez.
Volledig scherm
Roberto Martinez. © VTM

Roberto Martínez blikt vooruit op 2021: “Het wordt een exceptioneel jaar voor Eden Hazard”

Rode DuivelsRoberto Martínez heeft er een succesvol 2020 opzitten. De bondscoach gidste de Rode Duivels naar de Final Four van de Nations League en verloor slechts één keer, op bezoek bij Engeland. In een gesprek met VTM Nieuws blikt Martínez terug op het voorbije jaar én kijkt hij ook al eens vooruit naar 2021, dat bijzonder druk belooft te worden. “Mijn zwakte is dat ik 26 uur per dag aan voetbal zou kunnen besteden. Geen 24, maar 26.”

3 reacties

  • Andre Ooms

    3 jaar geleden
    De ster van Real Madrid ? Hij heeft nog niet mee gedaan !! Wat een gezever van deze trainer.
  • Ria Goudaert

    3 jaar geleden
    Tja, typisch Martinez enkel lof voor diegene die scoren. Maar vergeet niet een elftal zijn, juist ja, elf spelers en als er geen spelverdeler is zoals Kevin De Bruyne, dan draait het bijlange niet zoals het hoort ! Al dikwijls genoeg gezien. En zelfs over Dries Mertens geen woord, nochtans heeft die al dikwijls gezorgd voor het broodnodige doelpunt !!
  • Frank Bolle

    3 jaar geleden
    Dat zal wel een speciaal jaar voor Hazard , terug naar af in 2021. September 2021 speelt hij terug voor een subtopper, waar hij thuishoort. 2 jaar gewogen en te licht bevonden bij Real. En in Madrid wachten ze geen 3 jaar tot een speler eindelijk kan presteren of zonder overgewicht op de training kan verschijnen. Plus hij wordt ook al een dagje ouder. Het is over, schluss, voorbij voor Hazard. Gewogen aan de top, en te licht bevonden.