Myriam en JP in betere tijden. ©  RR

Noodlot slaat opnieuw toe voor Zowizoo: zaakvoerder onverwacht overleden

Kontich -

Het noodlot blijft dierenspeciaalzaak Zowizoo achtervolgen. Nadat in mei dit jaar zaakvoerster en grote bezieler Myriam Torfs haar lange strijd tegen kanker had verloren, is nu ook haar levenspartner en medebezieler JP Berx geheel onverwacht overleden. Kinderen Kristof en Audrey blijven verweesd achter, maar beloven het levenswerk en de grote passie van mama en papa te zullen voortzetten.

Bart Roggeman

JP Berx overleed afgelopen woensdag in het ziekenhuis ten gevolge van complicaties na een geplande operatie. “Woorden schieten te kort. Je had nog zoveel mooie plannen, honderden ideeën en minstens evenveel dromen. De Zowizoo was jouw leven. Je passie voor het vak was oneindig. Je was zo trots op je vrouwtje, de kinderen en je team”, laten Kristof, Audrey en het team van Zowizoo in een emotionele post op Facebook en de website weten.

“Je laat een enorme leegte achter. Je aanstekelijke enthousiasme, je oneindige gedrevenheid, je zotte stoten tussendoor, je traktaties met pannenkoeken of Limburgse vlaai, je stevige knuffels, de muziek vollen bak,... JP'ke, papa, Big Boss, knuffelbeer... we gaan je ongelooflijk hard missen. Geef Myriam een dikke knuffel van ons allemaal.”

“We zullen jullie levenswerk met evenveel passie en fierheid verderzetten. We maken jullie meer dan trots! Dikke kussen, Kristof, Audrey en jullie Zowizoo team.”

De zaakvoerders stonden erom bekend hun zaak met heel veel passie en zin voor initiatief te runnen. Zo zetten begin november JP, Kristof en Audrey in primeur nog een virtuele hondenwandeling op poten als alternatief vanwege corona voor hun jaarlijks evenement. Tegelijk werd het een mooi eerbetoon aan Myriam. Het had trouwens een heel feestjaar moeten worden, want Zowizoo bestaat precies vijftien jaar, zoon Kristof werd 30 en Myriam zou 65 jaar zijn geworden. Dat ook corona roet in die festiviteiten kwam strooien, verzinkt in het niets met het onwezenlijke verdriet en het verlies waarmee de familie, vrienden en het Zowizoo-team worden geconfronteerd.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER