Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

De veldrijder in Wout van Aert is helemaal terug: “Hier kan ik van genieten”

VeldrijdenZe zijn dun gezaaid, de renners die houden van modder en wind en regen en smerigheid. Wout van Aert (26) is zo’n coureur. Hij won met een ouderwetse voorsprong van 2:49 de WB-cross in Dendermonde. De veldrijder in Wout van Aert is weer helemaal terug.

17 reacties

  • Willy Devroey

    3 jaar geleden
    En velen janken dat het te zwaar was. Vraag eens aan Liboton, De Vlaeminck , Van Damme en anderen hoe de cross vroeger was. Nu zijn de meeste crossen salonwedstrijden. Nu komen natuurlijk alleen de echte beteren binnen de tijd aan. Zelfs echtgenoten van damescrossers vinden het te zwaar. Moet hij maar wegblijven en haar alleen wegkoersen laten rijden. Maar ja, dat zijn lange ritten hé.
  • ROGER DEPREZ

    3 jaar geleden
    Als het echt op vermogen aankomt is er niemand die het van hem wint, verleden jaar in de Tour 3 kilometer aan kop van het peloton met 600 watt aan inspanning voor de spurt van Groenewegen.
  • Jan Hendrickx

    3 jaar geleden
    Dat is cross,niet die "wegwedstrijden "met een gemiddelde van boven de 30 ,waar de renners hun truitje ongewassen in hun valies kunnen steken .Vroeger waren de crossen altijd in de modder .Op deze parcours komt de beste altijd als eerste over de meet ,en als Vdp daar niet tegen kan is het heel klein van hem .
  • Fredien Vandervekens

    3 jaar geleden
    De duidelijkheid van "echte" cross. Niet voor "tapijt"-watjes. Wout aan de top !
  • Pieter Martens

    3 jaar geleden
    Sjonny Martero je hebt zeker niet naar de WB van Namen gekeken ,en zo zijn er nog meer waar hun kort geheugen niet meer van werkt.