Tom Hanks
Volledig scherm
Tom Hanks © EPA

Tom Hanks is er zeker van: “Bioscopen blijven absoluut bestaan”

FilmVolgens de Amerikaanse acteur Tom Hanks (64) blijven bioscopen wereldwijd ook na de coronacrisis nog zeker bestaan. Dat zei hij in een interview met Collider, waarin hij kwam praten over zijn nieuwe film ‘News of the World’.

3 reacties

  • Freddy De Vos

    3 jaar geleden
    Kinepolis zal niet meer voor de film, maar voor de belevenis zijn. Het aanbod dat men nu thuis kan kijken voor een kleine €10 euro per maand is gigantisch.
  • Anoniem

    3 jaar geleden
    Ben er nog niet zo zeker van.Gister al de nieuwe film van George Cloony gezien(The Midnight Sky) thuis cinema en moet niet onderdoen voor een bioscoop ,in tegendeel zelfs,thuis op je gemak zonder stinkende individuen die dan nog zo nodig moete slurpen boeren en in hun chips zak moeten rammelen met ook nog hun voeten op de zetels moeten leggen ,manieren zeer ver zoek ,nee nee bekijk films wel thuis.
  • Karla Desmet

    3 jaar geleden
    Als ik win met euromillions komt er een cinemazaal in de stad waar ik woon. Er waren er vroeger 4. Nu niemandalle. Het is duur om uit te baten, maar ik zou, als filmliefhebber, het met die miljoenen wel kunnen en doen :)