Vanaken.
Volledig scherm
Vanaken. © Photo News

Bondsparket wil 4 speeldagen schorsing voor Hans Vanaken na uitsluiting en “misplaatste uitlatingen” tegen Eupen, Club aanvaardt voorstel niet

VoetbalClub Brugge lijkt het een tijdlang zonder sterkhouder Hans Vanaken te moeten stellen. Het parket van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) heeft vier speeldagen schorsing voorgesteld als minnelijke schikking voor de tweevoudige Gouden Schoen, die afgelopen weekend werd uitgesloten tegen Eupen. Club weigert dat schikkingsvoorstel, waardoor Vanaken morgen voor het Disciplinair Comité verschijnt.

27 reacties

  • ralph ernst

    3 jaar geleden
    Voor mij mag het gerust zelfs 5 speeldagen worden ! Geen woord of een geste van spijt tegen zijn slachtoffer. Dat ventje moet maar eindelijk op zijn plaats gezet worden !
  • Kristof Van den Hauwe

    3 jaar geleden
    Integriteit van het scheidsrechterkorps is al jaren ver te zoeken met "propere handen" waarbij scheidsrechters matchen verkochten, elk weekend opnieuw onbegrijpelijke foute beslissingen ondanks VAR (zoals RSCA-Beerschot), enz. Kan er eindelijk eens iemand de KBVB en scheidsrechterkorps duidelijk maken dat het incompetenten zijn? Denk dat de clubs best eens enkele weken de competitie stilleggen! Wees consequent in jullie beslissingen en schorsingen.
  • Guy Chaves Daguilar

    3 jaar geleden
    Er zijn precies een paar blauwzwartjes die weer last krijgen van het Calimerosyndroom en er gelijk weer Anderlecht bij moeten betrekken; de aard van het beestje dus. Vanaken had mijns inziens niet de bedoeling om hier een grote fout te maken waarvoor hij ook maar 1 wedstrijd verdient voor mij. Maar hij mag es goed op zijn plaats gezet worden want hij denkt zich alles te mogen permitteren met zijn mond. En ‘t is niet de eerste keer. Daarom 2 of 3 speeldagen.
  • Sinnaeve Pascal

    3 jaar geleden
    Ze zouden beter de VAR en scheidsrechter bij fouten Kijk eerst in eigen winkel
  • MARTINE COLPAERT

    3 jaar geleden
    Voetbalmaffia gaat nog eens een straf uitspreken.proficiat