Lotte Vanwezemael
Volledig scherm
Lotte Vanwezemael © VTM

Lotte Vanwezemael wordt expert in ‘Big Brother’

TVSeksuologe Lotte Vanwezemael (27) wordt één van de drie experten die het hoofd zullen buigen over het nieuwe seizoen van ‘Big Brother’. Ze zal te zien zijn in de wekelijkse liveshows op donderdag. 

1 reactie

  • nicole desseyn

    3 jaar geleden
    Zijn daar ook al ,experten , voor nodig??
  1. Boerin Sanne onwennig door aandacht, maar voelen de ‘Boer zkt vrouw’-kandidaten zelf al vlinders?
    PREMIUM
    BV

    Boerin Sanne onwennig door aandacht, maar voelen de ‘Boer zkt vrouw’-kandidaten zelf al vlin­ders?

    “Misschien ben ik een klein beetje te ver gegaan.” Jimmy Jackers (33) haalde tijdens zijn 24 uurs-date met boerin Sanne (30) in ‘Boer zkt vrouw' alles uit de kast om haar hart te veroveren. Is de vrachtwagenchauffeur uit Borgloon stapelverliefd? Voor het eerst praat hij over zijn ware gevoelens én het verdriet dat hij al enkele jaren met zich meedraagt. Ook ‘concurrenten’ Robin Taelman (33) en Boris Gielen (29) laten in hun hart kijken. “Dat ik weinig ervaring in de liefde heb, maakt me soms onzeker.”
  2. Delaplace mag van minister Dalle blijven zitten als CEO van de VRT: “Maar heel veel wrevel binnen de VRT”

    Delaplace mag van minister Dalle blijven zitten als CEO van de VRT: “Maar heel veel wrevel binnen de VRT”

    Frederik Delaplace mag voor Vlaams minister van Media Benjamin Dalle (CD&V) aanblijven als CEO van de VRT. Dalle vindt dat Delaplace een zware inschattingsfout heeft gemaakt, al gebeurde dat met de beste bedoeling en vindt de minister het ook een belangrijk signaal dat de topman zich verontschuldigd heeft. Het is nu zaak het vertrouwen te herstellen, ten opzichte van de medewerkers, de buitenwereld en de betrokkenen, zei Dalle woensdag in ‘De Ochtend’ op Radio 1. Volgens Dalle is er zeker ook binnen de VRT duidelijk heel veel wrevel over de manier waarop het allemaal gelopen is.