Het interieur van de Tesla Model 3.
Volledig scherm
Het interieur van de Tesla Model 3. © Tesla

Mekkerende geit, een scheet of La Cucaracha? Tesla laat automobilisten het claxongeluid aanpassen

Autofabrikant Tesla heeft in de VS een update uitgebracht waardoor automobilisten het geluid van hun claxon kunnen wijzigen. Het menu biedt opties als een mekkerende geit, een scheet of het Spaanstalige volksliedje ‘La Cucaracha’. 

8 reacties

  • Anoniem

    3 jaar geleden
    Ze zouden zich beter bezig houden met een deftige afwerking en interieur is ook al een ramp op zich.Als je de Lucid Air bekijkt ,afwerking interieur ,wel dan is een Tesla gewoon beschamend dat ze daar zoveel geld voor vragen.Geef mij maar de Lucid Air met zijn 830 km radius,ook al zijn er 100 minder nog steeds veel beter dan Tesla.Wordt tijd dat ie geleverd kan worden,zit erop te wachten ,prachtige wagen.
  • Miguel Leboucq

    3 jaar geleden
    Aan al de onwetenden hieronder: in de meeste staten in de VS moeten wagens enkel "een toeter", pinkers, koplampen en veiligheidsriemen hebben. Voor de rest mogen ze doen wat ze willen. (deuren, motorkap,, bumpers... niet verplicht)
  • Kevin Cunningham

    3 jaar geleden
    Ik stel voor dat er een geluid is voor Jonnies en 'belangrijk' mensen; ikke,ikke,ikke !
  • pipo de clown

    3 jaar geleden
    De claxon mag wettelijk maar 1 toonhoogte hebben dus enkel de scheet komt in aanmerking. Neem daar dan nog een geurbox bij en je krijgt een ruraal gevoel.
  • piet devlieger

    3 jaar geleden
    Dan moet er toch wel een baseballpetje bijgeleverd worden en een paar gratis tattoos : mijn Tesla laat een scheet, wahahaha !