BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Terugkerende sterkhouders, maar ook amper één scorende spits: waarom Anderlecht straks play-off 1 (niet) haalt

AnderlechtEen opsteker: Anderlecht sluit 2020 af in de top-4. Twee seizoenen geleden zat RSCA ook in die positie na 19 speeldagen en paars-wit zakte toen niet meer weg. Zal dat nu ook het geval zijn? Om mee te kunnen doen voor de titel, is dat alleszins nodig. Voor elk argument pro de kansen van de recordkampioen, is er ook wel eentje tégen te verzinnen. Waarom Anderlecht play-off 1 straks (niet) haalt.

13 reacties

  • Frankie A S Goethals

    3 jaar geleden
    Zuiver op basis van leeftijd van de kern is dit een topprestatie. Geen enkele andere ploeg kan met zo'n jonge kern spelen of ze gaan voor degradatie. Kijk maar eens hoeveel potten de Club-jeugd in 1B al heeft gebroken. RSCA is de toekomst van ons Belgisch voetbal, weer maar eens!
  • Jean-marc Geirnaert

    3 jaar geleden
    1 groot voordeel is wel dat colassin of dimata wel fit zullen zijn om door Martinez opgeroepen te worden om het EK te spelen.
  • Eddy DeGoei

    3 jaar geleden
    Ik geef hen heel veel kans op play offs, je ziet de ploeg groeien. Sommige spelers zijn zelfs letterlijk nog aan het groeien. Neem bijvoorbeeld Sardella, die zondag een heel degelijke match speelde. En hij is een van de velen.
  • edwin impens

    3 jaar geleden
    Natuurlijk scoren Colassin en Dimata amper, ze hebben ook amper gespeeld. Colassin was verleden jaar een openbaring en Dimata was toch ook veelbelovend voor zijn kwetsuur.
  • Erwin Van Roy

    3 jaar geleden
    De club supporters die hier reageren tonen weer hoe goed hun kennis van het voetbal is. dit seizoen heeft rsca nog geen enkel onterechte penalty gekregen. als iedereen vond dat de penalty van Kana correct was dan is die van gisteren ook correct.