Chibi Ichigo en Umi Defoort. ‘Elke week gaan feesten is niets voor ons.’
Volledig scherm
PREMIUM
Chibi Ichigo en Umi Defoort. ‘Elke week gaan feesten is niets voor ons.’ © Ines Vansteenkiste-Muylle

‘Slimste Mens’-koppel Chibi Ichigo & Umi Defoort: “We doen alsof alcoholgebruik normaal is, maar het is veel schadelijker dan wiet”

Showbizz2020 was helemaal niet zo’n kutjaar voor hiphop-koppel Chibi Ichigo (22) en Umi Defoort (25). Ze brachten elk een plaat uit en zetten als Chibumiverse een gezamenlijk project op poten. Op de koop toe katapulteerde hun deelname aan ‘De Slimste Mens Ter Wereld’ hen het BV-dom in. “Niet gedacht dat zo veel mensen nog televisie kijken.”

13 reacties

  • Mich Vanderhoydonck

    3 jaar geleden
    Al bij al is de alcohol lobby nog steeds duizelingwekkend sterk en beschermd en mogen ze ongestraft reclame blijven maken .
  • Johan Streulens

    3 jaar geleden
    Zolang een kind gelukkig zijn kan zonder wat dan ook.. Denk daar eens over na! De rest is brol! Volwassen onzin "zichzelf" trachten te verdedigen... met dan wat dan ook "beter" af te zijn.. Vraag je kinderen wat ze willen! Een paard met ponyhaar, een playstation.. Nimmer een sigaret, joint, heroïne of alcohol (wijn of bier!) Wees kind alweer.. en je hebt geen onzin verder nodig!
  • Pieter Delagrange

    3 jaar geleden
    @Geert Van de Moortele... Alcohol veroorzaakt geen psychoses? Alcoholverslaving doet dit zeker wel, de eerste dode door wietgebruik moet nog vallen, hoeveel het er reeds zijn waar alcohol in het spel was mag je zelf opzoeken... @Patrick De Poen : ze zeggen niet wat beter is voor iemand, waar is dat te lezen. Hij is gewoon open over zijn eigen wietgebruik en wat dan nog... Ik ken er zeer veel die 's morgens vroeg 2 blikken alcohol nodig hebben om te kunnen functioneren...
  • Tuur schiepers

    3 jaar geleden
    Typisch voorbeeld van welke watjes onze jeugd zijn. En een rapper is iemand die een gedichtje komt opzeggen, denkt dat hij kan zingen en vooral zichzelf zeer belangrijk vindt.
  • eddy nijs

    3 jaar geleden
    Met wiet heb je de moment zelf geheugenverlies en bij alcohol moet je al ver weg zijn om de moment zelf geheugenverlies te hebben.