Signalisatie op de Meir in Antwerpen moet veiligheid voor de shoppers garanderen.
Volledig scherm
PREMIUM
Signalisatie op de Meir in Antwerpen moet veiligheid voor de shoppers garanderen. © Photo News

Hét motto van de solden in januari: niet allemaal tegelijk, alstublieft

Niet allemaal tegelijk, alstublieft! Dat wordt volgende week het motto van de solden. In Antwerpen zullen bijvoorbeeld élke zondag van januari de winkels open zijn, kwestie van de koopjesjagers te spreiden. Ook wordt er meer wandelruimte vrijgemaakt zodat voetgangers niet op mekaar stuiten. Mensen afleiden naar het internet werkt dan weer niét: soldenjagers willen de doorstreepte prijsetiketten in hun handen houden.

9 reacties

  • Erwin De Meyer

    3 jaar geleden
    Ik heb niets nodig. Conclusie , ik spaar veel geld uit ook al zijn het solden .
  • Nico Herbots

    3 jaar geleden
    Wat betekent dat 'niet allemaal tegelijk?'. Hoeveel is oké? Hoe wordt dat bepaald? Een druktebarometer die op groen staat als je thuis vertrekt, kan binnen het half uur rood kleuren. Telkens maar weer terug naar huis bollen dan? Het is zoals met de winterevents: men wil dat de mensen komen, maar de regelingen zijn vaag en de mensen die komen, krijgen de lelijkste verwijten naar hun kop geslingerd als achteraf blijkt dat er te veel volk was. Gezellig! Ik blijf lekker thuis, ook tijdens de solden.
  • pipo de clown

    3 jaar geleden
    Over de grens betaal je het hele jaar door soldenprijzen. Het is al jaren geleden dat wij nog in een winkel hier kwamen.
  • Gino Denil

    3 jaar geleden
    Als ze nu de solden voor verschillende sectoren in verschillende maanden leggen. Dat zorgt al voor wat spreiding.
  • Hilde Janssens

    3 jaar geleden
    Ooit een keer gaan winkelen tijdens de solden. Nooit meer. Over de koppen lopen, dames die een kledingstuk uit je handen rukken, niets hangt of ligt zoals het moet, complete chaos,... En vooral... de prijzen zijn niet eens afwijkend als een maand daarvoor. Uitgezonderd wat ze aan de straatstenen niet meer kwijt kunnen. Maar ja, ik ben een uitzondering zeker? Een vrouw die in een oogopslag ziet of een winkel mij iets te bieden heeft. Binnen en buiten en zeker niet met vriendinnen.